Pravila Privatnosti

Pravila Privatnosti

Dobrodošli na našu web stranicu. Vaša privatnost nam je važna te želimo osigurati da su vaši podaci sigurni. U ovoj politici privatnosti opisujemo kako postupamo s podacima prilikom vaše posjete našoj web stranici.

Prikupljanje i Obrada Podataka

Osobni podaci

Na našoj web stranici ne prikupljamo nikakve osobne podatke. Nemamo kontakt forme, newslettere, niti bilo koji drugi način na koji bi korisnici mogli unijeti osobne informacije.

Kolačići

Naša web stranica ne koristi kolačiće (cookies) za praćenje posjetitelja niti za prikupljanje podataka o korištenju stranice.

Vanjske Poveznice

Na našoj web stranici mogu se nalaziti poveznice na vanjske web stranice, poput Discogsa, Spotifyja, YouTubea i Tidala. Klikom na ove poveznice napuštate našu web stranicu. Ne snosimo odgovornost za politiku privatnosti i sigurnost podataka na tim vanjskim web stranicama. Preporučujemo da pročitate njihove politike privatnosti kako biste bili informirani o načinu na koji oni obrađuju vaše podatke.

Podaci Prikupljeni od Trećih Strana

Mi ne prikupljamo niti obrađujemo osobne podatke putem trećih strana. Međutim, vanjske web stranice do kojih vode poveznice s naše stranice mogu prikupljati vaše osobne podatke. Mi nemamo kontrolu nad podacima koje treće strane mogu prikupiti niti načinom na koji te strane obrađuju podatke. Savjetujemo da se upoznate s njihovim politikama privatnosti prije korištenja njihovih usluga.

Sigurnost

Iako ne prikupljamo osobne podatke, važno nam je osigurati da su vaši posjeti našoj web stranici sigurni. Koristimo standardne sigurnosne mjere za zaštitu naše web stranice.

Promjene Politike Privatnosti

Zadržavamo pravo na promjenu ove politike privatnosti u bilo kojem trenutku. Sve promjene bit će odmah objavljene na ovoj stranici.

Kontakt

Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice u vezi s našom politikom privatnosti, slobodno nas kontaktirajte putem e-mail adrese TUTICO@TUTICO.COM.

Ova politika privatnosti stupa na snagu odmah i odnosi se na sve posjetitelje naše web stranice.